Rob van Ravenswaay Claasen Meubelmaker

Meubelmakerij

In de loop van de tijd groeide bij mij de passie voor het werken met hout. En werd het ambachtelijk maken van unieke werkstukken een steeds grotere hobby. Tegelijkertijd kreeg ik geregeld vragen van kinderen, vrienden en collega’s, “Als je een keer tijd hebt, kun je dan voor mij een …. maken?”

Zo groeide het plan om mijn hobby “uit de hand te laten lopen” tot een kleine meubelmakerij. In eerste aanleg in deeltijd naast mijn advieswerk. De vraag naar mijn producten liep inmiddels zo aardig, dat ik in de zomer van 2010 mijn advieswerk heb afsloten en mijn aandacht en energie verder compleet aan het meubelmaken ben gaan besteden.

Ik houd het op een eenmansbedrijf, niet met de bedoeling om medewerkers in dienst te nemen. Als P&O-adviseur weet ik genoeg wat dat zoal met zich mee kan brengen. Voor grotere werkstukken kan ik altijd de assistentie inroepen van de bevriende meubelmakers van het MMC in Utrecht. Ook zijn er goede contacten met een meubelstoffeerder in Driebergen en heb ik een prima adres voor mooi metaalwerk. Of een spuiterij in Culemborg.

<